.... Върху дъното на намазана с малко олио тава се слага един лист от корите. Отстрани на масата се разстила друга кора и върху нея равномерно с лъжица се нанася част от сиренето, покрива се с втора кора и върху нея се разстилат гъби. Покрива се с трета кора, върху която се слагат парченца бекон. Трите кори се завиват заедно на руло и се слагат в тавата. Приготвят се още 4-5 рула, докато се запълни тавата, но без да се натъпква. Отгоре се покрива с два листа кори, като краищата им се подгъват навътре за по-добър вид. В съда от сиренето се разбива последното яйце и се изсипва върху баницата. Разнася се равномерно отгоре с лъжица, за да не остане суха кора. Поръсва се с чубрица и се пече около 30 минути в предварително загрята умерена фурна - до получаване на кафеникава кора.
__________________
Всем привет !!!