![]() |
" Чудните мостове", Антонивановкото езеро, Бачково, Асеновата крепост.И най-вече Кръстова Гора......
Най-любимият ми град е Велико Търново (lo) |
В българия не бих, но искам да се довлеча някакъв ден , тъкмо не е по путевка, ами пеш със рюкзак, да вида какви са, как живеет, как приказват (говорат) кво идет. Градове не ми трябват, аз и тук ми ги стигат, в селата им искам. В планини да се вдигна, в Родопи искам.Село своето да намяра, ако има го още. Плани наполеоновски, да има само време, жъ дойдем.
|
Интересно, а болгары сами по стране много ездят ?
Тырнов (lo) город удивительный...уютный!! (F) Сергей Станков, а вы тогда вместе со своей семьей и дочерью в БГ съездите :-).. |
Най-любимото ми място в България е Троянския Балкан , особенно зимата, като приказка е!
|
:-)Варна.море.Золотые пески.Болгария вообще очень красивая и интересная страна в истороическом плане :-)Есть что посмотреть. *Балчик-изумительное место!
|
Согласна с Олегом (Y)Варну так застроили,что проехать уже ,практически ,не возможно......Бургас в этом смысле получше,хотя почти тоже.....Если уж отдыхать,то в Приморско (Y)...
|
най-истинският облик дух атмосфера, най-красивото място като природа и архитектура е във Велико Търново
|
Аз съм съгласна с Горчо,почти във всички градове във България съм била,но Велико Търново е най-интересен и привлекателен град за мене. :-)
|
а "южнее Бургаса" - это не ближе к Турции?? Вот в том-то и вопрос, а что хорошего тогда??
|
Ами,турците пък защо трябва да ви пречат??..Нали сте дошли там да почивате,а не воювате с тях?? :-D :-D :-D
|
Ошин,мисля,че няма значение,КОГО точно сте обиждали....Важното е,че точно ТОВА не би трябвало да се прави....Ами,"младежкият максимализъм"... :-)
|
А Пловдив,а София,да любой посёлок,село,город сам по себе очень красив-черепичные крыши,архитектура. Я в любой стране вижу болгарские поселения,они своеобразны и неповторимы
|
(Ами,турците пък защо трябва да ви пречат??..Нали сте дошли там да почивате,а не воювате с тях??) Татьяна Кулева
Ошин нале каза че той е армянин, ако вие не знаете турците изколия милион армяните (начало на ХХ век) пък те в отличие от българите това не забравиха, омразата му в кръвта, той има на това пълно право, това не е младежкият максимализм. |
Алексей,Вие още спомнете игото...Ако със вековете всеки от нас ще "подхранва"омразата си,то нищо хубаво няма да се получи от това...тогава на света ще има само войни...
|
много ви моля гледайте филма Гнездо жаворонька он заснят про помощи Болгарии Италии Испании и Франции там са се снимали много бългърски актери
Режиссер: Паоло Тавиани, Витторио Тавиани В ролях: Паз Вега, Моритц Блябтрой, Чеки Карио, Алессандро Прециози, Анхела Молина, Арсини Ханджян, Мохаммед Бакри, Мариано Ригилло, Христо Шопов, Христо Живков, Стефан Данаилов, Линда Батиста ********faylik.tv/dramy-online/1789-gnezdo-zhavoronka-la-masseria-delle-allodole-2007.html гледайте го това е важно!!! |
Игото....аз и не го забравам и децата ми жъ знаят, всеки човек тряба да си знай историята, без миналото нямо бъдеще, има неща които не могат да бъдат забравени. Толерантност това е буклук, гибре и смет, обаче това е моето мнение. Пък вие как-то си искате.
|
Моя любим град в БГ е Варна,въпреки,че през цялото време жживях в София,а отскоро се преместих в Русе...
Иначе,по красиво от българските планини и планински градчета не знам да ли има някъде по света.Рила,Пирин...!!! *(*) *(S) |
Кто был на 7 озерах, глаз, слеза, близнецы и т.п, кто не был *обязательно побывайте, красота неописуема.
|
Аз живеч във Варна, и никога не бих сменила тоз град на друг, варна е наистина много хубав град, както през лятото , така и през зимата...Малко плажа, може да е по -чист, ама на Черноморец плажа е страхотен, такава чиста вода през живота не съм виждала...и само в 10 км, от Варна...Парка също е не за испускане, има къде да расходиш ... (lo)Обичам си Варна..
|
Добър вечер,)мислям че най-красивото и най-необикновено място в България е Етъра,не далече от Габрово....
|
Haй-хубавото място в България е ... общежитието Н-1,Университет "Ас.Златаров" в Бургас :) където прекарах няколко години от живота си :)... : :-D :-D
|
Zdraveite!Spored men Bulgaria e raqt na sveta,no nai-hubavoto i ocharovatelno kutche v nashata rodina e Bansko,moqt roden grad! (Y)
|
Варна , конечно, ну и хочу отметить студенческий город Свищов, в котором я провела 5 незабываемых лет своей студенческой жизни, никогда не забуду опустевшие общежития (на пасхальные каникулы) и вид на Дунай, весь в тумане...весна как никак... (lo)
|
Най-хубавото място на България е самата БЪЛГАРИЯ!!!
...толкова са много-Русенски Лом,Мадара,хижа "Рай" и околностите,Пеещи скали,Белоградчик,Триградско ждрело,Ягодинска пещера,Леденика,Дяволско гърло,Смолянски езера,Вратцата,Велико Търново.... много са. Раят на земята (*) |
По-моему Търново е най-красиво, тук завърших и тук останах и всеки ден все повече се радвам, че останах. Тихо, спокойно, обградено с хълмове и гори, с чист въздух. Лично за мен тоя град е идеален.
|
Е, да извиняват всички, ама най хубавото място в България е Варна!!! Варна е най хубавия т град!!!! който един път е бил във Варна, оставя тук сърцето си завинаги!!!! Българи-юнаци!!!! (Y)
|
Момчета, изместваме темата. Не става дума за най-хубавото място, а за любимото място. Концентрацията на хубави места в България е огромна. На толкова малка територия има всичко за което се сетиш.
|
Бургас, Созопол, Велтко Тырново, Шипка, Рильский монастырь...... Болгария ВСЯ прекрасна!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Moe liubimoe mesto-eto gorod Smolean.Eto ocheni malenikii, krasivii,spokoinii gorod s chistim vozduhom.Tam ocheni mnogo dobruh liudei.
|
Любимото ми място е Китен,на морето...Когато за първи път видях това малко селце...нямаше още куп скъпи хотели...шумни заведения..сърдцето ми остана там...и София обичам...обожавам я...
|
Бургас....морската градина....някаде до пантеона ....пейките през лятото когато има съвсем лек ветрец и е много готино времето :)
|
Най-хубавото място в България е във Велико Търново край Царевец, Света гора Търновска.:-)
|
Любимото ми място в р.Болгария е град Балчик !!!!!!!!!!!:-D (fr) (^) (Y) (G) (F) (D) (L) (K) (v) (C) (D) ($) (ic) (pi) (pl) (so)
|
Цяла България е много красива! Природата ни е Божествена! Почти във всеки град има стара част с възрожденска архитектура (Копривщица, Боженци, Търново, Пловдив, др.) и много села, в които автентичният български фолклор не тлее, а гори, календарът ни е богат на празници, макар и повечето от тях да са езически, но и в съвременния си облик, те са източник на веселба и настроение.
Има сто национални туристически обекта и знам, че всички си струва да се видят! |
Мен ако питате,навсякъде е красиво по своему,и Пловдив е чудесен,но да не си там през лятото без климатик.Най-добрия климат е във Велинград,не защото съм от тук,приятно и прохладно е,има всичко от което човек се нуждае за пълноценна почивка!!!
|
и аз много обичам Варна (L)!
На самом деле, все правы, укаждого есть свой любимый город. Меня, например, Варна очаровала с первого дня!!! |
Варна е най-хубовият град в Балгария.Там много красиво.Във Варна не можеш да скучаеш.:-D:-)Още ми харесва много град Смолян.Много красив,спокоен град.:-D:-)
|
Мне Враца тоже очень нравится, особенно где домики под скалами притаились!!!(F) (F) (F) А еще Добрич и Золотые Пески!!(Y)
|
Цялата е много красива и много различна-невъзможно е да се избере само едно любимо място...БЪЛГАРИЯ...
|
мое любимое место это конечно же где я выросла, обл. Добричка с. Овчарово.Море не далеко, кранево, албена и тд. *очень много друзей и почемуто ни одного не могу найти
|
| Текущее время: 16:21. Часовой пояс GMT. |