Не видела я в детстве коноплю... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * В моём дворе её не посадили... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Зато жевали чёрную смолу , * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Которую на стройке находили... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * А котлеты , с детства , * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Не люблю я тоже... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Из какой же сказки * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Я *сбежала всё же... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Может быть про репку ,или Буратино... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Но вот, по характеру *,точно-не Мальвина....