ЗАПІКАНКА ІЗ ЦВІТНОЇ КАПУСТИ. ВІДВАРЮЄМО ГОЛОВКУ ЦВ.КАПУСТИ І ОХОЛОДЖУЄМО .ТИМ ЧАСОМ ГОТУЄМО СОУС БЕШАМЕЛЬ(0.5 Л.МОЛОКА КИПЯТИМО,ДОДАЄМО 50 ГРАМ МАСЛА,ДРІБКУ СОЛІ ТА 2 СТ .ЛОЖКИ МУКИ РОЗВЕДЕНИМИ *МОЛОКОМ(0.5 СТАКАНА)...НОЖЕМ ЗЛЕГКА СІЧЕМО КАПУСТУ ,ДОДАЄМО СОУС,2 ЯЙЦЯ, 2 СТ. ЛОЖКИ ПАНІРОВОЧНИХ СУХАРІВ,2 СТ. ЛОЖКИ ТЕРТОГО СИРУ(БАЖАНО ПАРММЕЗАН) ВИМІШУЄМО ТА ВИКЛАДАЄМО У ФОРМУ ,ПОСИПАНУ СУХАРЯМИ .ЗВЕРУ ЗАСИПАЄМО СУХАРЯМИ ТА КЛАДЕМО КІЛЬКА КУСОЧКІВ МАСЛА..ВИПІКАЄМО В ГАРЯЧІЙ ДУХОВЦІ ДО УТВОРЕННЯ РУМЯНОЇ КІРОЧКИ...СМАЧНОГО ТИМ ,ХТО СПРОБУЄ ПРИГОТУВАТИ!!!!!!!