Ну, взяли у руским магазини сала, водки "Голди", капустки квашеной, прийшов Степан - у нього такая ж бумажка, як у нас. Випив Степан, взяв свiй топор и каже - ну, доставай, приступимо. *Ех, *каже Iван, - у цих еврэев все не как у людей - говорять и пишуть шиворот-навиворот, а там, *де треба добавить - отрiзають. Поклав Iван на стол, я подумала - дурнi отi еврэи:
нащо ж портить такую хорошую вещь. *Я вже так до нього привикла... *Взмахнув Степан топором. Ой матiр божа, - кричу, - що ж ты, *гад, наробив!
Iван мiй стоiть бледний, лица на нем нет, та если б только лица.
Та як же ж тепер. *Степан, гад. що ж ми тепер. *Куди ж. ты скiльки, гад, *вiдрубив?- А шо я вам, снайпер - каже Степан, *сантиметр туди, сантиметр сюди. Я тобi, гад, *дам сантиметр, *кричу, - я ж ще молода жинка. Так ты ж казала, що вiн в тебе налiво ходить,
так зараз вже не буде, - каже Степан. Так тепер вiн нi налiво, нi направо не буде.
Тiльки сейчас я поняла, чого еврэи женам *не *iзменяють. Бо нiчим. А мiй Iван держить в руках и ридае. *Ну, Степан, ти ще ответиш!
Три дня и три ночi хiрурги *пришивали то, шо Степан, *гад, отттяпав. А як вийшов Iван з больницi, принiс счёт за операцию, так в мене глаза на лоб полiзли. *В больнице говорять - це ви самi собi устроили, и больничная касса этого не оплачуе. *Пiшла я у страхову компанию, кажу - несчасний случай на производстве.